Kapcsolat
Elérhetőségeink
tel: (1) 297-O143
(1) 445-317O
email: vevoszolgalat@mef.hu

Postacímünk: Magyar Érmeforgalmazó Kft.
1675 Budapest
Pf. 55

Nyitvatartásunk:
hétfő-csütörtök:  9:00-17:00
péntek:  9:00-16:00

Az érték szépsége

Egy világ az érméken

Alig van olyan tárgy, amely az elmúlt évszázadok során szorosabban kapcsolódott volna az emberek életéhez és az emberiség kultúrájához, mint a pénzérmék. Akár igaz az állítás, hogy "a pénz tartja mozgásban a világot", akár nem, az emberiség történetében kevés dolog került az állandó és lázas érdeklődés középpontjába, váltott ki annyi erkölcsi és vallási indíttatású bírálatot és viszályt, mint a pénz. A pénzérmék gyűjtésének szenvedélye szinte egyidős az emberiség történetével.

Megkülönböztetünk forgalmi- és emlékpénzeket. Míg a forgalmi pénzek a napi készpénzforgalom fedezésére szolgálnak, emlékpénzekkel az emberiség halhatatlan személyeire és sorsfordító eseményeire emlékezünk. Mind forgalmi-, mind emlékpénzeken megelevenednek mindazon pillanatok és személyek, amelyek és akik meghatározták egy nemzet történelmét, akár egy történelemkönyv lapjain.

A legnépszerűbb gyűjteményterületek között bizonyos korszakok pénzei, motívumok, mint sportábrázolások, hajók, történelmi események láthatóak. A gyűjtők szerte a világban várják a limitált példányszámú emlékpénz kibocsátásokat, melyek gyakran pillanatok alatt elfogynak és aztán értékük folyamatosan növekszik.

Már 3000 éve garantált érték

Azok a pénzérmék, amelyek elsőként Kis-Ázsiában 3.000 évvel ezelőtt forgalomba kerültek, még jelentéktelen arany és ezüst fémrögök voltak. Azonban már szerepeltek rajtuk hatalmi szimbólumok - akkoriban az oroszlán és az ökör -, ezzel is jelezve, hogy a pénzverés a mindenkori uralkodó kizárólagos joga. Ez ma sem változott, hiszen a pénzt a világ minden országában a hatalmon lévő kormány vagy a Nemzeti Bankok bocsátják ki, és szavatolnak a pénz értékéért.

Partnerkapcsolataink 5 kontinenst érintenek

A Magyar Érmeforgalmazó Kft. élvezi a világ vezető pénzverdéinek bizalmát. Kiváló kapcsolataink révén az elsők között értesülünk megjelenő újdonságokról, nemzetközi szakvásárokon rendszeresen jelen vagyunk, hogy viszonteladó partnereink részére a legkedvezőbb feltételekkel szerezhessünk be árut.

Évi 120.000 darab - 2,5 tonna eladott érme - 15.000 elégedett gyűjtő Magyarországon

A számok magukért beszélnek. A Magyar Érmeforgalmazó Kft. értékes érmék kereskedelmével foglalkozik. Érmekínálatunk a legváltozatosabb skálán mozog, hiszen szinte bármilyen tematikájú, régi és modern kori pénzérmékkel állunk a magyar érmegyűjtők rendelkezésére. A modern emlékpénzek területén egyedülállóan uraljuk a magyar piacot. Sikerünket minden bizonnyal megbízhatóságunknak, innovatív piacfejlesztésünknek és következetesen ügyfélközpontú munkánknak köszönhetjük. Az érmepiac minden fortélyát ismerjük, kapcsolatrendszerünk behálózza az egész világot. Tudásunkat szívesen megosztjuk Önnel is!

Az Érmeforgalmazó tízparancsolata

Minden gyűjtő számára elengedhetetlenül fontos, hogy gyűjteménye felépítéséhez megbízható partnerre találjon. A MÉF a maximális elvárásoknak is meg akar felelni, ezért működési alapelveit a következő 10 "parancsolatban" fektette le.

  1. Szavunknak legyen hitele! Megbízható ajánlatokhoz, megbízható kivitelezést társítunk.
  2. Korlátlan biztonság! Garanciánk kiterjed az általunk forgalmazott minden érme eredetére, származására és tartásfokára.
  3. Biztosítjuk, hogy Ön otthon kényelmesen eldönthesse, hogy egy érmét meg akar-e tartani, vagy sem. Amennyiben nem, egyszerűen visszaküldheti azt a MÉF-nek.
  4. Nem vásárolunk fel spekulációs szándékkal! Raktárkészletünket csak a szükségletek fedezésére töltjük fel, s értékesítjük.
  5. Árképzésünket a lehető legkorrektebb módon végezzük! A kereslet és a kínálat viszonya szabja meg az árakat.
  6. Egyedülálló szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére! Segítséget nyújtunk gyűjteményének felépítéséhez, tájékoztatást adunk és bővítjük gyűjtőink ismereteit.
  7. Gyűjtemény-előfizetőinknek általában ingyen tárolót biztosítunk gyűjteményük rendszerezéséhez.
  8. Egyéni kiszolgálás! Minden egyes gyűjtő egyéni, legtestreszabottabb kiszolgálását szakembereinkkel és kiváló piaci kapcsolatainkkal biztosítjuk.
  9. A gyorsaság munkánk fontos eleme! Amit lehet, azt igyekszünk gyorsan elintézni.
  10. Ügyfeleink kívánsága számunkra szent! Megbízásból minden Magyarországon legálisan forgalmazható, korábbi kínálatunkban szerepelő érmét beszerzünk és házhoz szállítunk.

Ezen alapelvek betartása a Magyar Érmeforgalmazó Kft. minden munkatársa számára kötelező!

 
Hírlevél az érmékről
Adatvédelmi irányelvek
Köszönti Önt a Magyar Érmeforgalmazó Kft. Kérem, olvassa el használati útmutatónkat.
Utolsó darabok
NamdaemunNamdaemun

Real Time Analytics