Kapcsolat
Elérhetőségeink
tel: (1) 297-O143
(1) 445-317O
email: vevoszolgalat@mef.hu

Postacímünk: Magyar Érmeforgalmazó Kft.
1675 Budapest
Pf. 55

Nyitvatartásunk:
hétfő-csütörtök:  9:00-17:00
péntek:  9:00-16:00
Magyar Érmeforgalmazó - Hírlevél

Magyar Érmeforgalmazó Kft. - Hírlevél - 2017.09.13.

Magyar Érmehírlap és Érmebörze

Megjelent a 2017/5-es szám!


Tisztelt Olvasónk!

Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a Magyar Érmehírlap 2017.09.11-től mindössze 250 forintért kapható az újságárusoknál, melyhez mellékletként ingyenesen jár az érmék szerelmeseinek, az érmék iránt érdeklődőknek és a „csakúgy” kíváncsiaknak a gyönyörűen megszerkesztett és katalogizált 20 oldalas Érmebörze magazin.

A Magyar Érmehírlap bemutatja a hónap legkiemelkedőbb, legérdekesebb érméit és azok színes, olvasmányos, történelmi, tudományos, itt-ott humorral átszőtt történetét.

„II. Margit dán királynő festészettel, miseruhák tervezésével múlatja az időt, míg egykori diplomata és katona férjének – aki három évig szolgált és részt vett az algériai háborúban is – a versírás a kedvenc szórakozása.

(Királyi aranylakodalom, 9. oldal)

Ehhez az egyedülálló újsághoz ingyenesen jár az Érmebörze magazin, melyben mindenkinek lehetősége van a különböző tematikák szerint csoportosított érmék izgalmas, esztétikus áttekintéséhez és azok azonnali megrendeléséhez. Legyen az a föld másik oldaláról származó forgalmi sor, befektetői ezüst, ősi arany vagy egy exkluzív 2 eurós érme.

Két havonta megjelenő lapcsomagunkat keresse az újságárusoknál!

Lapcsomagunkat megvásárolhatja a LINK alatt összegyűjtött újságárusoknál.

 

Ízelítő a tartalomból:

  • Ahol a nemzet sorsa fordul
  • Nagy Sándor szarkofágja és egyéb kincsek - Törökország
  • Mentsük meg a Földet! - Kamerun
  • A világ labirintusai és útvesztői ezüstpénzeken
  • Magyarország védett állatai az MNB emlékpénzein
  • A hamisítványok felismeréséről


Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Magyar Érmeforgalmazó Kft.


 

 Magyar Érmeforgalmazó Kft. - minden jog fenntartva.

Postacím: 1675 Budapest, Pf. 55. Telefon: (1) 297-0143,  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

mef.hu Leiratkozás

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy interneten keresztül rendel az általunk forgalmazott és kínált érmékből, kiegészítőkből, egyéb termékekből, az alábbi feltételek és garanciák mellett biztosítjuk a kiválasztott érme házhoz szállítását: 1. Minimum rendelési érték nincs. 2. A honlapon található minden érme- és egyéb ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. 3. A honlapon feltüntetett árak tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA). 4. Minden esetben küldünk számlát, melyet kérjük, őrizzen meg a későbbi esetleges ügyintézés megkönnyítése érdekében. 5. Amennyiben a címe nem pontos, esetleg megváltozott, kérjük, azonnal értesítsen bennünket. 6. 12000 forint alatti rendelési érték esetén, készpénzfizetési csekket mellékelünk a postai befizetéshez. 12000 forint felett futárral szállítjuk a megrendelt érméket. 7. A szállítás postai költsége a könyvek kivételével egységesen: 680,- Ft. A könyvek esetében 1250,- Ft. 8. Kérjük, hogy küldeményét a kézhezvételkor ellenőrizze. Hiányos küldemény esetén reklamációt 3 napon belül fogadunk el. 9. Amennyiben az Ön által rendelt érmét (terméket) hibás, sérült állapotban kapná kézhez, vagy esetlegesen az érme tartásfoka nem egyezne meg az Ön által elvártakkal, úgy a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszavásárlási garanciát biztosítunk. A kifogásolt érmét, illetve a használatba még nem vett egyéb terméket visszavesszük, és a vételárat haladéktalanul visszafizetjük Önnek. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. 10. A visszatérítés abban az esetben lehetséges, amennyiben a vételárat már megfizette. A vételár megfizetéséig az áru tulajdonjoga minket illet. 11. Az árut ajánlott küldeményként, értékmegjelölés nélkül – nem utánvét és nem portós küldeményként – kérjük címünkre visszaküldeni. Az egyéb módon feladott küldeményeket nem áll módunkban visszavenni. 12. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 13. Vitás esetekre kikötjük a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét.

  További sajtóhíreink »
Hírlevél az érmékről
Adatvédelmi irányelvek
Köszönti Önt a Magyar Érmeforgalmazó Kft. Kérem, olvassa el használati útmutatónkat.
Utolsó darabok
Szamuráj hagyománySzamuráj hagyomány

Real Time Analytics