Kapcsolat
Elérhetőségeink
tel: (1) 297-O143
(1) 445-317O
email: vevoszolgalat@mef.hu

Postacímünk: Magyar Érmeforgalmazó Kft.
1675 Budapest
Pf. 55

Nyitvatartásunk:
hétfő-csütörtök:  9:00-17:00
péntek:  9:00-16:00
Magyar Érmeforgalmazó - Hírlevél

Magyar Érmeforgalmazó Kft. - Hírlevél - 2017.07.18.

Magyar Érmehírlap és Érmebörze

Megjelent a 2017/4-es szám!


Tisztelt Olvasónk!

Szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a Magyar Érmehírlap 2017.07.17-től mindössze 250 forintért kapható az újságárusoknál, melyhez mellékletként ingyenesen jár az érmék szerelmeseinek, az érmék iránt érdeklődőknek és a „csakúgy” kíváncsiaknak a gyönyörűen megszerkesztett és katalogizált 20 oldalas Érmebörze magazin.

A Magyar Érmehírlap bemutatja a hónap legkiemelkedőbb, legérdekesebb érméit és azok színes, olvasmányos, történelmi, tudományos, itt-ott humorral átszőtt történetét.

„Mindezeken túl is van olyan magyar találmány, amely áthatja az éppen most beköszöntő forró nyári napokat, s amelyről Krúdytól Máraiig ódákat zengtek a magyar írók: a szódavízről, Jedlik Ányos bencés szerzetes találmányáról. Jedlik a rendtársainak kívánt gyomorbajaikra valamilyen frissítőt kitalálni, ám az élelmes magyarok fehérborba öntötték a szikvizet, s az így kapott fröccs annyira jól sikerült, hogy nemzeti italunkká vált. Kevésbé ismert, hogy Jedlik az emlékpénzén látható dinamót is hat évvel az erről híressé vált Siemens előtt írta le”

(1000 forintos emlékpénz Jedlik Ányosról Érme Hírlap 20. oldal)

Ehhez az egyedülálló újsághoz ingyenesen jár az Érmebörze katalógus, melyben mindenkinek lehetősége van a különböző tematikák szerint csoportosított érmék izgalmas, esztétikus áttekintéséhez és azok azonnali megrendeléséhez. Legyen az a föld másik oldaláról származó forgalmi sor, befektetői ezüst, ősi arany vagy egy exkluzív 2 eurós érme.

Két havonta megjelenő lapcsomagunkat keresse az újságárusoknál!

Lapcsomagunkat megvásárolhatja a LINK alatt összegyűjtött újságárusoknál.

 

Ízelítő a tartalomból:

  • A kiegyezés: siker vagy árulás?
  • A „világ közepe” - Franciaország
  • Velence az új Atlantisz?
  • Isteni csodák és pogány rítusok – Portugália
  • Magyar autó, repülő… és műhold?!
  • Utánveret, érmemásolat, utánzat

 

Jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!

Magyar Érmeforgalmazó Kft.


 

 Magyar Érmeforgalmazó Kft. - minden jog fenntartva.

Postacím: 1675 Budapest, Pf. 55. Telefon: (1) 297-0143,  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

mef.hu Leiratkozás

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy interneten keresztül rendel az általunk forgalmazott és kínált érmékből, kiegészítőkből, egyéb termékekből, az alábbi feltételek és garanciák mellett biztosítjuk a kiválasztott érme házhoz szállítását: 1. Minimum rendelési érték nincs. 2. A honlapon található minden érme- és egyéb ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. 3. A honlapon feltüntetett árak tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA). 4. Minden esetben küldünk számlát, melyet kérjük, őrizzen meg a későbbi esetleges ügyintézés megkönnyítése érdekében. 5. Amennyiben a címe nem pontos, esetleg megváltozott, kérjük, azonnal értesítsen bennünket. 6. 12000 forint alatti rendelési érték esetén, készpénzfizetési csekket mellékelünk a postai befizetéshez. 12000 forint felett futárral szállítjuk a megrendelt érméket. 7. A szállítás postai költsége a könyvek kivételével egységesen: 680,- Ft. A könyvek esetében 1250,- Ft. 8. Kérjük, hogy küldeményét a kézhezvételkor ellenőrizze. Hiányos küldemény esetén reklamációt 3 napon belül fogadunk el. 9. Amennyiben az Ön által rendelt érmét (terméket) hibás, sérült állapotban kapná kézhez, vagy esetlegesen az érme tartásfoka nem egyezne meg az Ön által elvártakkal, úgy a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszavásárlási garanciát biztosítunk. A kifogásolt érmét, illetve a használatba még nem vett egyéb terméket visszavesszük, és a vételárat haladéktalanul visszafizetjük Önnek. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. 10. A visszatérítés abban az esetben lehetséges, amennyiben a vételárat már megfizette. A vételár megfizetéséig az áru tulajdonjoga minket illet. 11. Az árut ajánlott küldeményként, értékmegjelölés nélkül – nem utánvét és nem portós küldeményként – kérjük címünkre visszaküldeni. Az egyéb módon feladott küldeményeket nem áll módunkban visszavenni. 12. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 13. Vitás esetekre kikötjük a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét.

  További sajtóhíreink »
Hírlevél az érmékről
Adatvédelmi irányelvek
Köszönti Önt a Magyar Érmeforgalmazó Kft. Kérem, olvassa el használati útmutatónkat.
Utolsó darabok
HúsvétHúsvét

Real Time Analytics