Kapcsolat
Elérhetőségeink
tel: (1) 297-O143
(1) 445-317O
email: vevoszolgalat@mef.hu

Postacímünk: Magyar Érmeforgalmazó Kft.
1675 Budapest
Pf. 55

Nyitvatartásunk:
hétfő-csütörtök:  9:00-17:00
péntek:  9:00-16:00

Adatvédelmi irányelvek

Adatait az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltaknak megfelelően kezeljük. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény szerinti nyilvántartásba regisztráltattuk magunkat, azonosító szám: NAIH-53550/2012.

Az összes felhasználói adat az adatvédelmi törvények figyelembevételével kerül tárolásra és feldolgozásra. Minden ügyfelünket, kérése alapján térítésmentesen tájékoztatjuk tárolt adatairól. Mindenkit csak a saját adatairól, más adataihoz ügyfeleink sem férhetnek hozzá. Adatokat nem adunk ki piackutatás, reklám, stb. céljából harmadik személynek.

Minden ügyfelünk bármikor jogosult nyilatkozni, hogy a továbbiakban személyes adatait nem tarthatjuk nyilván, részére további küldeményt, reklámot ne küldjünk. Ennek megtételét követően adatait töröljük. Amennyiben még lenne nem teljesített megrendelése, akkor azokat sem teljesítjük, nem teljesíthetjük.

Amennyiben a jelen szabályzatban foglaltakon túlmenően további kérdése lenne, illetve problémája merülne fel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mail-ben. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

 
Hírlevél az érmékről
Adatvédelmi irányelvek
Köszönti Önt a Magyar Érmeforgalmazó Kft. Kérem, olvassa el használati útmutatónkat.
Utolsó darabok
Nagyhatalmi egyezményNagyhatalmi egyezmény

Real Time Analytics