Kapcsolat
Elérhetőségeink
tel: (1) 297-O143
(1) 445-317O
email: vevoszolgalat@mef.hu

Postacímünk: Magyar Érmeforgalmazó Kft.
1675 Budapest
Pf. 55

Nyitvatartásunk:
hétfő-csütörtök:  9:00-17:00
péntek:  9:00-16:00

Az Online érmebörze linkje: https://www.yumpu.com/xx/document/view/58520151/mef-borze-2017-3-hu

Az Online Érmebörze egyszerű használata

 

1. Az Online Érmebörze megnyitásához kattintson az oldal tetején lévő linkre, vagy a hírlevélben az Online Érmebörze grafikájára (a hírlevél képére).

2. Miután megnyílt  az Online Érmebörze oldala,  a teljes képernyős nézethez kattintson a "Click to read" feliratra a kép közepén. Ebből a nézetből bármikor visszatérhet böngésző nézethet az Esc gomb megnyomásával.

3. Az oldalt tovább nagyítani, akár a teljes képernyős, akár a böngésző nézetben úgy lehetséges, hogy bárhol a szövegre (nem érmére) kattint. Ekkor a nagyobb kép jól olvashatósága néhány pillanat múlva magától beáll, a kép élessége automatikusan frissül. A szöveg mezőre való ismételt kattintással a nagyítási funkció kikapcsolható, a méret a korábbira áll vissza.

4. A nagyított börze oldal a kurzor mozgatásával mozgatható, így hozhatók be a nagyítás miatt épp nem látható részletek.

5. Az Online Érmebörze oldalai között lapozni bármely nézetben az oldalak bal, illetve jobb szélén lévő nyilakra kattintva lehet.

6. A teljes képernyő nézet esetén további nagyítási, lapozgatási lehetőséget talál a képernyő tetején található menüsorban, illetve az aktuális oldal alatt található bélyeg méretű képekre kattintva közvetlenül is eljuthat az adott oldalra. Továbbá ekkor a felső menüben lehetősége van oldalankénti látványt választani, ami nagyított nézetben még kényelmesebbé teszi a böngészést. Ennél a nézetnél minden börze oldalnál lehetősége van kényelmesen és gyorsan megosztani ismerőseivel a teljes Online Érmebörzét vagy annak adott oldalát. A megosztó ikon az oldal grafikájának bal, illetve jobb sarkánál található.

7. Ha az egér mutatóját, a kurzort a megtekinteni kívánt érme képére viszi; az érme körüli mező beszürkül. A érme képére kattintva azonnal a termék webshop adatlapjára juthat, ahol a terméket rögtön megrendelheti, a webshop kosarába teheti. Az egyes kiválasztott érmék oldali új böngésző oldalon nyílnak meg, így az Online Érmebörze nem fog bezáródni, továbbra is látható, tovább böngészhető.

8. Jó böngészést kívánunk!

  További sajtóhíreink »
Hírlevél az érmékről
Adatvédelmi irányelvek
Köszönti Önt a Magyar Érmeforgalmazó Kft. Kérem, olvassa el használati útmutatónkat.
Utolsó darabok
50 éves bank50 éves bank

Real Time Analytics