2017. június 30.
Magyar Érmeforgalmazó - Hírlevél

Magyar Érmeforgalmazó Kft. - Hírlevél - 2017.10.19.

Gábriel arkangyal

Festett ezüstpénz fa berakással

Gábriel arkangyal a leghatalmasabb angyalok egyike, mind az Ószövetségben, mind az Újszövetségben fontos történések fűződnek a nevéhez; ő volt a hírvivője Keresztelő János születésének, valamint Gábriel jelenik meg Máriának Jézus születésének megjövendölésével is. Egyes apokrif írások szerint Szodoma és Gomora elpusztításának is részese volt.

Gábriel arkangyal több vallás szentírásában is felbukkan, a keresztény, zsidó és iszlám vallású emberek körében is nagy tiszteletnek örvend személye. Az „isteni erő és remény” vallásokon átívelő jelképe.

• Egyedi kombináció; fa és nemesfém találkozása!

• Gábriel arkangyal időtlen festett ikonográfiája 999-es ezüstpénzen!

• Figyelem! Csak 999 darabra limitált kibocsátás világszerte!

• Az ezüstpénzt különleges csomagolásban, az érmét miden oldalról jól mutató, mágneszáras látvány díszdobozban szállítjuk! Tegye ki, legyen ez az érme lakása, irodája legszebb dísze!

Magyar Érmeforgalmazó Kft. - minden jog fenntartva.

Postacím: 1675 Budapest, Pf. 55. Telefon: (1) 297-0143,  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

mef.hu Leiratkozás

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy interneten keresztül rendel az általunk forgalmazott és kínált érmékből, kiegészítőkből, egyéb termékekből, az alábbi feltételek és garanciák mellett biztosítjuk a kiválasztott érme házhoz szállítását: 1. Minimum rendelési érték nincs. 2. A honlapon található minden érme- és egyéb ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. 3. A honlapon feltüntetett árak tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA). 4. Minden esetben küldünk számlát, melyet kérjük, őrizzen meg a későbbi esetleges ügyintézés megkönnyítése érdekében. 5. Amennyiben a címe nem pontos, esetleg megváltozott, kérjük, azonnal értesítsen bennünket. 6. 12000 forint alatti rendelési érték esetén, készpénzfizetési csekket mellékelünk a postai befizetéshez. 12000 forint felett futárral szállítjuk a megrendelt érméket. 7. A szállítás postai költsége a könyvek kivételével egységesen: 680,- Ft. A könyvek esetében 1250,- Ft. 8. Kérjük, hogy küldeményét a kézhezvételkor ellenőrizze. Hiányos küldemény esetén reklamációt 3 napon belül fogadunk el. 9. Amennyiben az Ön által rendelt érmét (terméket) hibás, sérült állapotban kapná kézhez, vagy esetlegesen az érme tartásfoka nem egyezne meg az Ön által elvártakkal, úgy a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszavásárlási garanciát biztosítunk. A kifogásolt érmét, illetve a használatba még nem vett egyéb terméket visszavesszük, és a vételárat haladéktalanul visszafizetjük Önnek. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. 10. A visszatérítés abban az esetben lehetséges, amennyiben a vételárat már megfizette. A vételár megfizetéséig az áru tulajdonjoga minket illet. 11. Az árut ajánlott küldeményként, értékmegjelölés nélkül – nem utánvét és nem portós küldeményként – kérjük címünkre visszaküldeni. Az egyéb módon feladott küldeményeket nem áll módunkban visszavenni. 12. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 13. Vitás esetekre kikötjük a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét.

MozartMozart