2017. június 30.
Magyar Érmeforgalmazó - Hírlevél

Magyar Érmeforgalmazó Kft. - Hírlevél - 2017.08.24.

Házi kedvenceink – Macskák

A macskát, az ókori Egyiptomban szent állatként tisztelték. A Nílus partján élő emberek szerint Ré, a hatalmas napisten éjszakánként fekete  kandúr alakjában harcolt Agep, a sötétség gonosz kígyója ellen. Mindemellett, a macskát, Bastet istennő állataként tisztelték, majd templomot is építettek az istennő tiszteletére. Az épület több ezer macskának adott otthont és a főcsarnokban az istennő szobra kapott helyet.  Napjainkban, a macskák a legkedveltebb háziállatok közé tartoznak.

Okosak, bájosak, intelligensek és simulékonyak, képesek villámgyorsan meghódítani szívünket, gondoskodásunkat pedig szeretettel és hűségükkel hálálják meg. Szinte minden negyedik háztartásban a házi kedvenc a cica, legyen az egy házi macska vagy akár egy különleges macskafajta.  Az egyedi kollekció 5 népszerű macskafajtát mutat be, melyek könnyen a szívünkbe férkőzhetnek.

• Újdonság! Házi kedvencek érméken; Macskák érmekollekció!

• Színes érmekollekció 5 népszerű macskafajtával!

• Egyedi ajándék minden korosztálynak!

• A Macskák érmekollekciót műanyag védőkapszulában, díszdobozban, valamint a kollekció adatait és származási helyét igazoló színes tanúsítvánnyal szállítjuk!

Magyar Érmeforgalmazó Kft. - minden jog fenntartva.

Postacím: 1675 Budapest, Pf. 55. Telefon: (1) 297-0143,  E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

mef.hu Leiratkozás

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy interneten keresztül rendel az általunk forgalmazott és kínált érmékből, kiegészítőkből, egyéb termékekből, az alábbi feltételek és garanciák mellett biztosítjuk a kiválasztott érme házhoz szállítását: 1. Minimum rendelési érték nincs. 2. A honlapon található minden érme- és egyéb ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. 3. A honlapon feltüntetett árak tartalmazzák az általános forgalmi adót (ÁFA). 4. Minden esetben küldünk számlát, melyet kérjük, őrizzen meg a későbbi esetleges ügyintézés megkönnyítése érdekében. 5. Amennyiben a címe nem pontos, esetleg megváltozott, kérjük, azonnal értesítsen bennünket. 6. 12000 forint alatti rendelési érték esetén, készpénzfizetési csekket mellékelünk a postai befizetéshez. 12000 forint felett futárral szállítjuk a megrendelt érméket. 7. A szállítás postai költsége a könyvek kivételével egységesen: 680,- Ft. A könyvek esetében 1250,- Ft. 8. Kérjük, hogy küldeményét a kézhezvételkor ellenőrizze. Hiányos küldemény esetén reklamációt 3 napon belül fogadunk el. 9. Amennyiben az Ön által rendelt érmét (terméket) hibás, sérült állapotban kapná kézhez, vagy esetlegesen az érme tartásfoka nem egyezne meg az Ön által elvártakkal, úgy a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszavásárlási garanciát biztosítunk. A kifogásolt érmét, illetve a használatba még nem vett egyéb terméket visszavesszük, és a vételárat haladéktalanul visszafizetjük Önnek. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. 10. A visszatérítés abban az esetben lehetséges, amennyiben a vételárat már megfizette. A vételár megfizetéséig az áru tulajdonjoga minket illet. 11. Az árut ajánlott küldeményként, értékmegjelölés nélkül – nem utánvét és nem portós küldeményként – kérjük címünkre visszaküldeni. Az egyéb módon feladott küldeményeket nem áll módunkban visszavenni. 12. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 13. Vitás esetekre kikötjük a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét.

Don Quijote megalkotójaDon Quijote megalkotója